Kudri Lovaskocsi - Tokaj

Fedezd fel Tokaj varázslatos vidékét és éld át a szenvedélyt a lovaskocsik szárnyán!

Bemutatkozás

A Kudri Lovaskocsi egy családi vállalkozás Magyarország egyik leghíresebb borvidékén, Tokajban. Csodálatos élmények várnak kedves vendégeinkre Tokaj városában és annak környékén! Fedezze fel csomagajánlatainkat, amelyekről részletes információkat telefonon vagy e-mailen kaphat. Gyönyörködjön a lenyűgöző képgalériában, és kérjen azonnali árajánlatot! Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget!

Csomagjaink

Varázslatos lovaskocsis élmények várnak minden eseményre és különleges alkalmakra, valamint az átlagos hétköznapokra is. Fedezd fel a romantikát és az eleganciát a lovaskocsis programjaink által!
Városnézés szekérrel Tokajban

Városnézés szekérrel Tokajban

Fedezd fel Tokaj legvarázslatosabb tájait egy lenyűgöző túrán, amelyben a szenvedély és a csodálat találkozik a kiváló marketingteljesítménnyel! Induljunk el Tokaj A-tól Z-ig, vagyis a kistokaji résztől egészen a legendás Lebuj kanyarig, ahol Tokaj legszebb pillanatai összpontosulnak. Ahogy áthaladunk a körforgalmon, egy pazar látvány tárul elénk: a Bodrog és a Tisza találkozása, ahol a vízek szenvedélyesen összefonódnak. Átellenben a büszke Finánc domb magasodik, majd a Bodrog folyó mellett vezető úton elérjük a híres Lebuj kanyart, amely méltán híres szépségéről. A visszafelé vezető úton pedig lenyűgöző látnivalókkal találkozunk, mint például az Óváros gyöngyszemei (templomok, Kapucinus kolostor és még sok más). A túra során kiemeljük a város történelmi értékeit és helyi különlegességeit, hogy átadjuk neked ezt a feledhetetlen élményt. Az egyéni ötleteidet és igényeidet pedig szívesen vesszük figyelembe, hogy személyre szabott élményben legyen részed!
Árak
Városnézés hintóval Tokajba

Városnézés hintóval Tokajba

Fedezd fel Tokaj lenyűgöző varázsát az A-tól Z-ig tartó utazás során! Engedd, hogy magával ragadjon a város leglátványosabb részeinek egyedülálló túrája, a kistokaji résztől kezdve egészen a mesés Lebuj kanyarig! Az izgalmas körutazás során megcsodálhatod a lenyűgöző panorámát a körforgalomtól, ahol a Bodrog folyó méltósággal torkollik a Tiszába. A túloldalon, a büszke Finánc domb magasodik, és a Bodrog partján végighaladva eljuthatsz a híres Lebuj kanyarhoz. Visszafelé pedig elmerülhetsz az Óváros varázslatos nevezetességeiben, mint például a gyönyörű templomok és a Kapucinus kolostor. Mindeközben elragadunk a város történelmi kincseivel és helyi érdekességeivel kapcsolatos érdekességekkel. Szívesen fogadunk személyre szabott ötleteket és kéréseket is, hogy garantáltan felejthetetlen élményben legyen részed!
Árak
Bortúra szekérrel Tokajban

Bortúra szekérrel Tokajban

Készüljön fel egy felejthetetlen kalandra Tokaj csodálatos világában! Találkozóra várjuk Önt a megbeszélt helyszínen, hogy egy igazi romantikus útra induljunk. De nem akárhogyan! Lovasszekérrel vezetjük el Önt egy lenyűgöző pincészetbe, miközben elhaladunk Tokaj legvarázslatosabb tájain.
Miután megérkezünk, lehetősége nyílik egy izgalmas és kifinomult borkóstolóban részt venni. Élvezze a gazdag ízek és aromák táncát, miközben elmerül a tokaji borok lenyűgöző világában. A borászat szakértői vezetésével fedezze fel a titkokat, és ismerje meg a tokaji borászat hosszú hagyományait.
De itt még nincs vége a kalandnak! Csodálja meg Tokaj kulturális és történelmi kincseit, miközben az önfeledt hangulatot természetesen a nagyszerű tokaji bor szolgáltatja. Érezze a város hangulatát, amint az utcák bebarangolása közben a körülötte lévő szépséget felfedezheti.
Ez az út nem csak egy egyszerű kirándulás, hanem egy érzéki és kalandokkal teli élmény, amely összekapcsolja a romantikát, a gasztronómiát és a kultúrát. Fedezze fel Tokaj titokzatos és vonzó világát velünk, és hagyja, hogy a szenvedély és a szépség átjárja az egész útját!

Árak
Bortúra hintóval Tokajban

Bortúra hintóval Tokajban

Varázslatos utazás a Tokaji Borvidék szívébe! Csodálatos élmények várnak rád, kezdve egy izgalmas találkozással a megbeszélt helyszínen. Érezd magad korhű romantikával átitatva, amint egy lenyűgöző lovasszekérrel indulunk el egy mesés pincészet felé. Ízleld meg a híres tokaji borokat, melyek gazdag történelemmel és szenvedéllyel töltik meg poharaidat.

A kaland folytatódik egy különleges borkóstolóval, ahol minden korty egy új dimenziót nyit meg előtted. Érezd a zamatos nedűk harmóniáját, ahogy testedben és lelkedben egyaránt megelevenedik a Tokaji Borvidék varázslatos titka. És hogy a napod még izgalmasabb legyen, egy rövid városnéző körtúra vár rád, ahol ámulatba ejtő látványosságok és lenyűgöző tájak tárulnak eléd.

Engedd, hogy az önfeledt hangulat eluralkodjon rajtad! A Tokaji Borvidék által ihletett városnéző körtúra végén még egy utolsó kortyot veszünk a csodálatos tokaji borokból, melyek méltó záróakkordjai lesznek az életed egyik legemlékezetesebb napjának. Töltsd meg szívedet és lelkedet a borkóstolás szenvedélyével, mely megszabadít a hétköznapok nyűgjétől, és belemerülhetsz a Tokaji Borvidék varázslatos világába

Árak
Esküvői fuvar/fotózás hintóval Tokajban és környékén

Esküvői fuvar/fotózás hintóval Tokajban és környékén

alóra váltjuk álmaitokat Tokaj varázslatos vidékén! Élvezzétek az esküvőtök romantikáját és eleganciáját egy igazi hintóval történő fuvarral. Engedjétek, hogy a pillanatokat örökre megőrizzük egy lenyűgöző esküvői fotózással, amely méltón örökíti meg az életetek legszebb napját.

Az esküvői fuvar és fotózás csomagjaink rugalmasak és személyre szabottak, minden kívánságotokat figyelembe vesszük. Készséggel ajánlunk útvonalakat, amelyek hozzájárulnak az esküvői élmény teljességéhez, vagy megmutatjuk a legvarázslatosabb fotózási helyszíneket, ahol a szerelmetek örökre megörökíthetitek.

Kérjetek ajánlatot a lenti elérhetőségeinken, hogy részletesen megbeszélhessük, hogyan tehetjük felejthetetlenné a nagy napotokat. Legyen ez az esküvői fuvar és fotózás egy olyan élmény, amelyet soha nem felejtek el, és amely mindig emlékeztet bennünket a szerelem erejére és a boldogság pillanataira.
Árak
Szilaj túra Tokajban és környékén

Szilaj túra Tokajban és környékén

Csodálatos élmények várnak rád, ha osztálykiránduló vagy vagy éppen egy gyermekes család része! Engedd, hogy elkalauzoljalak egy olyan utazásra, ahol elragadó szépségű lovak között sétálhatsz álmodozva. Csodálatos tájakat fedezünk fel egy olyan helyen, ahol a varázslatos Tokaj és a mesés Tiszaladány találkozik - a Szilaj ménesbirtokon. Ezen a csodálatos helyen megcsodálhatod az arab telivéreket és a lélegzetelállító lipicai lovakat, amelyeket itt gondoznak és tenyésztenek.

Utunk a "kistokajnak" is nevezett Tokaj vidékén veszi kezdetét, ami valójában Tokaj rejtett kincse, ahol az Alföld északi része találkozik a varázslatos tájakkal. Az út mentén kísérni fog bennünket a holt Tisza folyó, gyönyörű halastavak és természetesen az elragadó panoráma a Kopasz-hegyre. Ez a vidék olyan szépséggel és bájjal rendelkezik, hogy elbűvöl majd téged és családodat, egy életre szóló emlékeket teremtve.

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen kalandot, ahol a lovak csodálatos világa összekapcsolódik a varázslatos tájjal!

Árak

Keress e-mailen!

Kudri Lovaskocsi Tokajban

Hívj telefonon!